Dokunmatik Oyuncak Zeka Küpü

3d Zeka Küpü gibi bir oyuncak ile oyun oynamaya başlamadan önce herkes hafife alır. Zeka küpünün üstündeki renkleri bir araya getirmekten kolay ne var? Erno Rubik adlı mimarın öğrencileri de aynen böyle düşünür. Saatler diğer saatleri kovalayıp zaman geçer ama pek bir sonuç alamazlar. Derken bu rengarenk kutu salgın bir hastalık gibi okul dışına yayılır.

Rubik Küpü ile herkes gibi hayal kırıklığı ve mutluluğu bir arada yaşayanlardanım. Her nasılsa, küpün bir yüzünü tamamlamak çocuk oyuncağıydı. Bu haliyle küpün diğer yüzlerini umursamaz, büyük bir marifetmiş zıp zıp zıplardım. Tabi bu pek uzun sürmezdi. Sevincin yerini hüzünlü şarkılar alırdı, susmazlardı ve müzik gerçekten kötüydü.


Deli eden oyuncak rubik küp teknolojiye ayak uydurmaya bayılıyor. Yeni tasarım zeka küpü artık ona yaptığımız muameleden sıkılmış olmalı! Öyle onu canımızın istediği gibi eğip bükmek yok! Şimdi parlak ışıklarla çevrilmiş bir halde akşam olup bizimle oyun oynamayı bekliyor.

Rubik Küp üzerinden dönen oyunların sonu yoktur. Üzerindeki renkler kulağımıza “Dön baba dönelim!” şeklinde fısıldadıkça öylece devam eder dururuz. Birçok defa amacımıza kilitlenir, gözümüz başka bir şey görmez hale geliriz. Bizleri durmadan merak içinde bırakan oyuncak rubik küp için çözüm formülü internette gezer, durur.

Yeni oyuncakları takip etmek için üyelerimiz arasına katılın, tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles