Zayıflama Ayakkabısı: Sağlıklı Yürüyüş

Sağlıklı yaşam ve zayıflama için mutlaka düzenli olarak spor yapmamız gerekiyor. Peki ama hangi sporu seçmeli? İlk cevaplar mutlaka futbol veya basketbol olmuştur. Yürüyüşü bir spor dalı olarak görenlerin parmaklarını görelim! Böylesine bilinçli çocukları görmek pek sevindirici.
Şimdi yürüyüşü bir spormuş gibi görme vakti!

Yürüyüşte bir tempo yakalamak ve en az yarım saatten sonra devam ettirmek daha faydalı olduğunu hemen söyleyelim. Yürüyüş yapmanın faydaları saymakla bitmez. Sindirimi kolaylaştırdığı gibi şişmanlık riskini de azaltır. Beyine oksijen sağlanmasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir. Başka hangi spor bizlere bunları sağlayabilir?
yürüyüş spor ayakkabısı
Şimdilerde dolaşmaya başlama hevesinde olanlar için birçok yürüyüş ayakkabısı tasarımları görülüyor. Muscletrainer aynı zamanda zayıflama ürünü olarak göze çarpıyor. Yürüyüş ayakkabısının tabanında bulunan minik kürecikler ayakkabıyı ağırlaştırıyor. Ağırlıkları 1 ila 1,5 kilo kadar gelen ayakkabılarla yapılan 30 dakikalık gezinmeyle en az 300 kalori verilebilirmiş. Ayrıca kaslarımızın güçlenmesine de yardımcı oluyor. Ağırlıklı ayakkabılar hastanelerde de kullanılıyor. Özellikle romatizma tedavilerinde yararlanılıyormuş.

Daha bidolu ayakkabı tasarımı e-postama gelsin diyorsan, tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles