Teknolojik Biberon Çeşitleri

bebek resmi
Biz bebeler geniş ağızlı biberonları severiz. Onlar pek kolay temizlendiklerine göre, daha kullanışlı olurlar. Biliyorsunuz işte içinde emzik saklamışlardır. Eskiden kalma süt şişelerinde emzik doğrudan mama şişesinin ağzına takılırdı. Şimdilerde plastik kapaklar sayesinde bu güçlük ortadan kalkmış oldu. 3-4 tane biberonum olsun isteriz. Birazı buzdolabında dolu olarak bizi bekler, açıkınca mama bulmak kolaylaşır. Ona ulaşmak için mecburen durmadan ağlayarak sesimizi duyurmalıyız.


[cc2.0 philip]

Emmeye başlamadan önce kontrol işlemleri başlatılmalıdır. Emzikten rahatlıkla süt geçiyor mu, bilmeliyim. Herkes elinin üstünde biberon şişesini sallayıp birkaç damla süt damlatsın. Eğer elinize süt damlamazsa, emzik deliklerini genişletmek gerekiyor. Tabi öyle de çok genişletmeyin sakın! Sütün delikten akıp boşalmasını istemem. Sonra biz bebeklerin genizlerine kaçıyor. Uyarılar bittiğine göre yeni teknoloji ürünleri biberon çeşitlerine geçiş yapabiliriz.

biberon resmi1. Iiamo Bebek Biberonu: Danimarkalı mama şişesi bir termostan daha fazlasını yapabilirmiş. Kendisini bir su ısıtıcısı gibi kullanmanın mümkün olduğunu herkes biliyor. Emzikli şişenin içindeki sütün soğuduğuna bakmayın siz, bir anda eski sıcaklığında ayarlayabiliriz. Durduk yerde süt ısıtmak gereği duyulmayacağını hemen gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

2. Baby's Bottle Mini Biberonu: Belli ki bebeleri düşünüp duran Çinli tasarımcıların yeni işi. Sıcaklığı gösteren biberon olduğuna göre, anneler ve babalar için büyük kolaylık sağlayacak olmalı. İşte teknoloji hep bebek sağlığını düşünüyor, mama yerken bir kez daha kanıtlandı.

Bebekler ile ilgili teknolojik gelişmeleri izlemek için üyemiz olun, tıklayın.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

süpeeeeer

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles