Süper Kaykay: iSlide

Kaykay üzerinde başlayan sınırsız eğlenceleri bir düşünün! Bulutların üzerinde hareket ediyormuş gibi bir hisse kapılırız. Sağ sola devrilecekmiş gibi oluruz ama hayır düşmeyiz yere. Bazen kollarımızı açarız, kuşların kanatlarından bizim de olur. Yanımızdan geçenlerin bize garip bir şekilde bakmasına aldırış bile etmeyiz. Biz bu halimizle ve bir de süper kaykay modası ile mutluyuzdur.

Kaykay üzerinde yolculuğa başladığımıza göre özgürce hareketler yapabiliriz. Bizleri bekleyen bidolu zorlu rampalar ve amansız engeller olacaktır. Bütün bunları geçtiğimizde eğlenceye davet çıkarmış oluruz. İzleyenler böylelikle kaykaycıdan büyülenmeye başlar.

resim: yeni kaykay modeli

Tasarımcı Ofir Tal'ın düşündüğü iSlide, Segway ilkesine göre kullanabileceğimiz alternatif bir kaykay modeli. Beden kuvvetimizi öne verdiğimiz zaman bir anda kaykayla birlikte hızlanmaya başlıyoruz. Kaykayı frenlemek istersek, evet bildiniz: Kuvvetimizi arkaya doğru vermemiz gerekiyor. Kaykayın içindeki küçük bir hidrojen yakıt hücresi sayesinde bir anda hızımızı 15 km/h 'e çıkarmak mümkün hale geliyor.

Kaykay ile ilgili daha nice yazı okumak için, tıklayın üyemiz olun!

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles