Puzzle Oyun Saati

Hepimizin uyku saatlerini, bizim için çalar saatler belirler. Bedensel ve ruhsal yorgunluklarımızın giderilmesi için her gün uyuyoruz. Uyandığımızda o gün için kim bilir ne kadar enerjik, dinlenmiş bir hale geliyoruz. Bunu uykumuza bir de çalar saatimize borçluyuz çünkü, fazla uyuyup geç kalmayı kim ister ki?

Evlerdeki çalar saatler kimi zaman bizim gibi uykucu çocukları uyandırmada yetersiz kalıyor olabilir. Öyle ya, alarmı çalmaya başladığı zaman kolayca kapatırız. Sonra da güzellik uykumuza devam ederiz. Sonra beş dakikalar başlar. Sürekli tekrar eden alarmlar bile kimi zaman fayda etmeyebilir. Bunu düşünen tasarımcılar arayışları sonucu puzzle oyunlu saati üretmişler. puzzle oyun saat resmi

Şimdi alarm saat nasıl çalışıyor, diye soranlara hemen anlatalım. Saat, uyanmak istediğiniz saatte tıpkı diğerleri gibi avazı çıktığı kadar çalmaya başlıyor. Yalnız ortada bir fark olmalı, evet var! Puzzle çalar saatin üzerindeki puzzle parçaları bir anda etrafa saçılmaya başlıyor. İşte sizin yapmanız gerekenler bu anda başlıyor. Kalkıp o puzzle parçalarını bulup bulmacayı çözmeniz gerekiyor. Yoksa saatin susmak gibi bir niyeti yok. Tabi bunu yapmak için de, uykucuların yataktan çıkması gerekiyor.
koala sevimli hayvan resmi
Deneyenler Anlatıyor: Ağaçların üzerinde uyuklamaktan okaliptüs aramaya bile yanaşmayan koala kardeşim için denedik. Kendisi bulunduğu ağaçtan bir türlü ayrılmak istemeyen birisidir. Ama bu puzzle saat onun fikirlerini çabucak değiştirdi. Tabi bunda puzzle’ı sevmesinin de payı büyük!



[cc2.0 nightswave]

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles