Cep telefonu 3G teknolojisinin peşinde!

3G ne zaman geliyor?” diye bütün cep telefonları birbirine bakıyor, bir an önce gelmesini diliyor. Cep telefonlarıyla yaşamaya alıştığımıza göre, 30 Temmuz’dan sonra 3G teknolojisi bize pek kolay gelir. Biz çocuklar için “3G nedir?” sorusuna adamakıllı cevap veren şimdiye kadar olmadı biliyoruz. İşte yaşanabilecek olası 3 mobil hayat senaryosu eşliğinde, 3G peşinde!canlı yayın resmi

Yüz yüze röportaj [cc2.0 pen]

Performans ödevi olarak verilen ünlüler ile röportaj vardır hani! İşte bu ödev konusunda 3G teknolojisine güvenin. Mesela, okul ile derslerin bitmesini ve eve gitmeyi beklemeyin. Hazır ödev verilmişken 3G telefonlar ile ulaşın uzman kişiye, başlayın bir güzel söyleşiye! Yani sınıfa canlı yayın bağlantısı gerçekleşiyor. Nasıl bir röportaj fikri iyi mi? Dersler böylelikle sıkıcı ve donuk bir hal almaz. Arkadaşların rahat bir nefes alır.

doktor resmiAcil Durum Bağlantısı [cc2.o repoort]

Kaza yine geliyorum demedi ve birden kapıyı çalmadan geldi. Hem de bisikletle giderken, hem de veterinere çok uzakken! Yerde de sevimli köpeğiniz yatıyor. Senaryo basit ve üzücü biraz ama olsun devam edelim. 3G özellikli telefonlardan biriyle dolaştığınıza göre, hemen ilgili kişiye ulaştık. İşte derken uzman veteriner kameradan gelen görüntülere bakarak tıbbi tavsiyelerde bulunmaya başlıyor. Sizin panik anınız puf diye uçuyor, bir şeyiniz kalmıyor. Köpeğiniz mi? Elbette kısa sürede iyileşecektir, çünkü ilk yardım yanınızdaki sağlık malzemeleri sayesinde düzgün bir şekilde tamamlanıyor. Ve işte mutlu son!

televizyon resmiAnında Çizgi Film [cc2.0 sao]

Çizgi film izlemek için artık kim televizyonun başına geçmek ister ki? “İstediğin zaman istediğin yerde” kavramını yaşamamıza sayılı günler kaldı. Tek eksiğimiz bir televizyon koltuğu olsa da, televizyondaki bidolu çizgi film kanalı bizlerle olacak. 3G cep telefonu üzerinden duraksamadan televizyon izleme olanağı sağlayacak.

3G hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edin, tıklayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles