Tam çocuklara göre bir Android uygulaması: Talking Tom Cat 2

Android tabanlı telefon ve tabletlerde dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Talking Tom Cat, yeni sürümüyle de hem çocukların, hem yetişkinlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Şirin bir kedinin sizin söylediklerinizi komik bir sesle tekrar etmesine dayalı olan ve basit ama eğlenceli bir uygulama olarak kısa sürede tüm platformlarda dünyayı kasıp kavuran Talking Tom Cat 2 yepyeni özelliklerle Android telefon kullanıcılarını hizmetine sunuldu.

Yepyeni özellikler


Ücretsiz bir uygulama olan Talking Tom Cat 2'deki en önemli yeniliklerden biri konuşan kedi Tom'u dilediğiniz gibi giydirebilecek olmanız. Özellikle çocukların hoşuna gidecek bu özellik sayesinde, kedi Tom'a futbol formasından şapkaya ve güneş gözlüğüne kadar birçok aksesuarı giydirebilecek, gerektiğinde onu bir kovboy ya da korsan kılığına sokabilecekseniz.

Ağzından çıkan her şeyi komik bir sesle tekrar etmeye devam eden Tom, oyunun bu yeni sürümünde artık sokaklarda değil, şıkır şıkır bir apartman dairesinde yaşıyor ve sürekli komşusu Ben'le didişiyor.

Tom sadece oyuncunun söylediklerini tekrar eden pasif bir kedi değil elbette. Başını okşayınca mırıldanan, sağını solunu gıdıklayabileceğiniz, gerekirse birkaç hafif tokatla kendine getirebileceğiniz, kuyruğunu dahi çekiştirebileceğiniz sevimli bir kedicik.

Oyunun yeni sürümünde bir tuşa basınca, Tom'un can düşmanı Ben yelleniyor ve bundan tiksinen Tom elini burnuna götürüyor. Ben çeşitli haylazlıklar yapıp Tom'u korkutuyor, hatta onunla yastık savaşına bile tutuşuyor. Ayrıca bu ilgi çekici uygulamada, Tom'un eğlenceli videolarını kaydederek, bunları YouTube ya da Facebook aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşmanız ya da direk telefonunuzdan MMS olarak göndermeniz de mümkün.

Her yaşa göre bir uygulama

Talking Tom Cat 2'nin AndroidPIT ekibi tarafından hazırlanan test raporunda uygulamadan, “Bu uygulamanın diğerlerinden ayrıldığı bir nokta dünyada Tom’a çok fazla gönülden bağlı şevkatli kullanıcılarının olması. Tamamiyle ücretsiz olan bu uygulama sadece kedisever değil herkes tarafından denenebilir,” şeklinde söz ediliyor.

Konuşan kedi Tom'un maceraları, Android uygulama kalabalığının ortasında çocukları için eğlenceli ve zararlı olmayan içerik arayan yetişkinlerin imdadına yetişiyor. Her türlü sesli komutu o tiz sesiyle tekrar eden bu sevimli kedicik, sadece çocuklara değil her yaştan Android telefon kullanıcısına neşeli dakikalar vaât ediyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles