Sirk oyunu için Chrome eklentisi yeter!

İnternet explorer kullanan çocuklar, çocukluk yapmayın. Açık kaynak kodlu tarayıcıları deneyin. Öncelikle eğlenceye başlamak kolaylaşır. Chrome web mağazası bidolu eğlenceli oyun sunuyor. Bugünlerde  ise, Güneşin Sirki'ni (Cirque Du Soleil ) keşfetme fırsatı başlıyor. Movi Kanti Revo eklentisinden sonra hayal gücü çalışıyor. İnteraktif deneyim yaşamak sırası sende!


Google Chrome, sirk oyunu seven çocukları en az benim kadar seviyor. Bir cambazlık yaparak Güneşin Sirki’nin büyülü dünyasını sanal eğlence haline getiriyor. Dünyaca ünlü Kanadalı topluluğun hazırladığı eklenti sayesinde, sen de şov dünyasına giriş yapabilirsin. Güneşin Sirki’nde özgürce dolaş dur.

 Movi.Kanti.Revo, evrensel ve tarafsız bir dil olan Esperanto’da kıpır kıpır, hep şarkı söyleyen ve hayal kuran anlamına geliyor. Chrome eklentisi sayesinde çocuklar bilgisayarlarının kameralarını da kullanarak gizemli bir karakterin peşinden, Güneşin Sirki’nin gerçek üstü dünyasında sevgi, şüphe, umut ve düşlerle dolu bir macerayı, anlık performans deneyimini Google (Gugıl) Chrome üzerinden yaşayabiliyor.

Sirk oyunu başlasın diye, kamera izni çıkması gerekiyor. Bu eğlenceyi bilgisayaranızın kamerasının önünde yapacağınız hareketlerle yaşayabilmeniz hemen mümkün!

0 yorum:

Yorum Gönder

Teknoloji ile ilgili yazı hakkındaki, görüşlerini veya Google'da arayıpta bulamadığın konuyu yazmaya başla!

[Yorumum cevabı e-postama gelsin: Çocukca Teknoloji E-posta Üyeliği

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles