Reklam & Basın Bülteni Hazırlama Seçenekleri

ÇocukcaTeknoloji.com'da yayınlanan reklamlar ile çocuklara ve teknoloji aşıklarına kolayca ulaşabilirsiniz. Yeni kampanya ve ürün duyuru için bidolu alternatif seçeneğiniz bulunuyor. Müşterilerinize ulaşmak için basın bülteni hazırlama yolunu bile deneriz.

reklam banner
1) Banner: Firmanıza veya sitenize ait 125x125 görsel resim (logo) veya banner tıklama şartı olmaksızın yayınlanabilir. Hazırladığınız reklam banner veya resim anasayfada yer alacaktır.
1 adet alan aylık 50 TL'dir.


2) Tanıtım veya Basın Bülteni Hazırlama: ÇocukcaTeknoloji.com'u kullanarak ürününüze ait tanıtım yazısı ya da firmanıza ait basın bülten yayını hazırlayabiliriz. Sizin hazırlayacağınız yazı anasayfada yayınlanır ve bütün üyelerimize bülten ulaşır. Bununla birlikte basın bültenini sosyal imleme sitelerine ekleriz. Facebook ve Twitter sayfalarını basın bülteni yayınlamak için kullanırız.

3) Reklam Videosu: Ürün veya firmanıza ait tanıtıcı reklamları anasayfada sergileyebiliriz. Dilerseniz altında açıklamalar da yer alabilir.

4) Seri ilan: Dilediğiniz konuda anasayfada ilan verebilirsiniz. Seri ilan'da size ulaşmak isteyenlere e-posta adresiniz verilecektir.

Daha fazla bilgi ve bülten yayını ücretlendirme için bilgi[et]cocukcateknoloji.com'a e-posta gönderin.

Related Posts Plugin for Blogger...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Eagle Belt Buckles